Розробка web-сайту forecast.uni.cc прогнозування погоди на базі індуктивних алгоритмів - Зубов, Д.А. (Індуктивне моделювання складних систем, 2011)
Розробка спеціалізованого програмного забезпечення короткострокового та довгострокового прогнозування погоди на етапі впровадження web-додатку http://forecast.uni.cc розглядається у межах проблеми підвищення ефективності навчального процесу. Описуються реалізації теоретичної (довгострокове прогнозування) та практичної (розробка спеціалізованого програмного забезпечення ASP.NET) задач. Реалізація проекту дозволила покращити IT-знання як студентів, так і викладачів Східноукраїнського національного університету ім. В.Даля. Разработка специализированного программного обеспечения краткосрочного и долгосрочного прогноза погоды на этапе внедрения web-приложения http://forecast.uni.cc рассматривается в рамках проблемы повышения эффективности учебного процесса. Описываются реализации теоретической (долгосрочный прогноз) и практической (разработка специализированного программного обеспечения ASP.NET) задач. Реализация проекта позволила улучшить IT-знания как студентов, так и преподавателей Восточноукраинского национального университета им. В.Даля. In this paper, the weather short- and long-term forecast web-application’s implementation phase was shown within the educational process’s improvement problem. Both theoretical (long-term weather forecast) and practical (special ASP.NET software development) tasks are described. The web-project realization permitted to increase the IT-skills of both students and teachers of East Ukrainian National University named V.Dahl.