Моделювання багатовимірних циклічних процесів за дворівневим алгоритмом МГУА - Костенко, Ю.В. (Індуктивне моделювання складних систем, 2011)
Одним из важнейших этапов на пути разработки интегрированной среды обработки и хранения информации в задачах индуктивного моделирования является проектирование средств интеграции внешних данных в хранилище. В статье рассматриваются ключевые проблемы, возникающие на этом этапе, в том числе проанализированы структуры входных данных по различным параметрам. Одним із важливих етапів на шляху розробки інтегрованого середовища обробки та зберігання інформації в задачах індуктивного моделювання є проектування засобів інтеграції зовнішніх даних у сховище. У статті розглядаються ключові проблеми, що виникають на цьому етапі, в тому числі проаналізовано структури вхідних даних за різними параметрами. One of the most important steps towards developing an integrated environment of storing and handling information in the tasks of inductive modeling is the design of the integration of external data in the repository. The article discusses key issues arising at this stage, including the structure of input data analyzed by various parameters.