Обчислювальна складність алгоритмів оцінювання спектральної густини потужності ритмокардіосигналів - Фалендиш, В.В. (Індуктивне моделювання складних систем, 2011)
В статті проведено дослідження обчислювальної складності компонентного, когерентного та фільтрового методів оцінювання спектральної густини потужності стаціонарних компонент ритмокардіосигналу. Експериментально побудовано залежність часової обчислювальної складності від кількості складових спектру для даних методів. В статье проведено исследование вычислительной сложности компонентного, когерентного и фильтрового методов оценивания спектральной плотности мощности стационарных компонент ритмокардиосигналу. Экспериментально построено зависимость временной вычислительной сложности от количества составляющих спектра для данных методов. In this paper the computational complexity of component, coherent and filter methods for assessing spectral power density of the stationary component of rhythmocardiosignal is considered. Computational complexity time dependences are built for the different number of spectral components for these methods.