Experimental Verification of Internal Convergence of Iterative GMDH Algorithms - Stepashko, V.; Bulgakova, O.; Zosimov, V. (Індуктивне моделювання складних систем, 2012)
The availability of so-called internal convergence of some iterative GMDH algorithms is verified in this paper using computational experiments. В статті за допомогою обчислювальних експериментів перевіряється наявність так званої внутрішньої збіжності деяких ітераційних алгоритмів МГУА. В статті за допомогою обчислювальних експериментів перевіряється наявність так званої внутрішньої збіжності деяких ітераційних алгоритмів МГУА.