Аналіз ефективності застосування частотного критерію в алгоритмі послідовного відсіювання неінформативних аргументів - Самойленко, О.А.; Степашко, В.С. (Індуктивне моделювання складних систем, 2012)
В статті аналізуються властивості частотного критерію в задачі оцінювання рівня інформативності аргументів. На основі виконаних експериментів обґрунтовано доцільність та ефективність застосування цього критерію в алгоритмі послідовного відсіювання неінформативних аргументів. В статье анализируются свойства частотного критерия в задаче оценивания уровня информативности аргументов. На основании выполненных экспериментов обоснована целесообразность и эффективность применения этого критерия в алгоритме последовательного отсеивания неинформативных аргументов. Properties of a frequency criterion in the task of arguments informativity level estimation are analyzed in the article. Expediency and efficiency of this criterion use in the algorithm of successive sifting of uninformative arguments is justified based on the made experiments.