Українські сомофразеологізми в системі фразеологічної мікросистеми «Поведінка людини» - Грозян, Н.Ф. (Культура народов Причерноморья, 2012)
Мета статті – охарактеризувати семантичні особливості сомофразеологізмів у системі фразеологічної
мікросистеми «Поведінка людини».