Мемуаристика про взаємовідносини Директорії та Антанти (січень – березень 1919 р.) - Пархоменко, В.А. (Культура народов Причерноморья, 2012)
Метою даної публікації є висвітлення на підставі історико - мемуарної літератури взаємовідносин
Директорії та Антанти у січні – березні 1919 року.