Жіночий архетип в актуальних гуманітарних дискурсах - Пуларія, Т.В. (Культура народов Причерноморья, 2012)
Мета статті - виявити основні підходи та тенденції у
дослідженні жіночого архетипу в гуманітарних дискурсах.