Сучасний стан банківського кредитування галузі АПК у Вінницькій області - Вдовенко, Л.О.; Яковенчук, Я.О. (Культура народов Причерноморья, 2012)
Метою статті є висвітлення результатів дослідження стану та проблем кредитування
сільськогосподарських підприємств Вінницької області.