Визначення поняття та структури фінансової безпеки: теоретичні аспекти - Буркальцева, Д.Д.; Буркальцев, С.Ф.; Апанович, В.А. (Культура народов Причерноморья, 2012)
Мета дослідження: уточнити сутність поняття «фінансова безпека держави» та визначити загрози
фінансової безпеки та її структури на основі уточнення економічної категорії фінансової безпеки.