Технології віртуальних підприємств для виробництва інноваційних продуктів - Тимашова, Л.А. (Економіко-математичне моделювання соціально-економічних систем, 2009)
Розглядаються технології віртуальних підприємств для виробництва інноваційних продуктів за допомогою застосування нових інформаційних та комунікаційних технологій. Consider the technology of virtual enterprises for the production of innovative products through the application of new information and communication technologies.