Віртуальні підприємства як сучасна форма організації виробництва - Подчасова, Т.П. (Економіко-математичне моделювання соціально-економічних систем, 2009)
Проаналізовані зміни, що відбулися у сучасній економіці і суттєво вплинули на цілому на концепцію побудови промислових підприємств та досліджені організаційні і функціональні аспекти створення віртуального підприємства. Сhanges that took place in modern economy and substantially influenced on the whole conception of industrial enterprises construction were analyzed. The organizational and functional aspects of virtual enterprise creation were explored.