Наукова діяльність в системі економічного кругообігу - Кулик, В.В. (Економіко-математичне моделювання соціально-економічних систем, 2009)
Розглядаються питання дослідження економічного кругообігу в науковій діяльності національної економіки в рамках концепції системи національних рахунків (СНР ООН). Дослідження процесів відтворення проведено на основі системи рахунків Таблиці витрати-випуск України; побудовано граф, матрицю фінансових потоків виду економічної діяльності та систему рахунків. The problems of an economic turnover research in scientific activity of the national economy within the framework of the system of national accounts (SNA UN) conception are considered. The reproduction process researches have been analyzed on base of the Input-Output Tables of Ukraine. The chart, the financial flow matrix and the system of accounts of the scientific activity are built.