Оцінка ризиків при управлінні логістичним центром - Бажан, Л.І. (Економіко-математичне моделювання соціально-економічних систем, 2009)
Проводиться аналіз моделей комерційних ризиків при управлінні логістичним центром. The analysis of models of commercial risks is conducted during the management of a logistic center.