Логістичні принципи прогнозування розподілу транспортніх потоків на основі нейронних мереж - Яблоков, І.В. (Економіко-математичне моделювання соціально-економічних систем, 2009)
У роботі представлені основні принципи впровадження сучасних логістичних методів при розробці економічної системи управління і оптимального розподілу транспортних потоків локальної території. The main principles of introduction of modern logistical methods while developing an economic control system and optimum distributions of transport flows to various sites of transport service system in local territory are develope.