Рейтингове моделювання банківських ризиків - Яблоков, А.І. (Економіко-математичне моделювання соціально-економічних систем, 2009)
Розглянуто теоретично-практичні аспекти застосування рейтингового моделювання в системі оцінки банківських ризиків. Приділено увагу системам управління ризиками в банках України та проблемам вдосконалення існуючих банківських систем ризик-менеджменту. Consider the theoretical and practical aspects of applying rating modeling in assessing bank risk. Focus on risk management in banks of Ukraine and the problems of improvement of current systems of risk management.