Методологічні засади формування резервного фонду фінансово-кредитними установами в умовах фінансово-економічної кризи - Тутова, О.В. (Економіко-математичне моделювання соціально-економічних систем, 2009)
Досліджуються питання невиконання фінансово-кредитними установами своїх зобов’язань в умовах фінансово-економічної кризи. Проведено аналіз різних підходів до моделювання цієї проблеми. Дістали подальшого розвитку питання створення резервних фондів у випадку дефолта, проблема кореляції дефолтів. Studies on default of financial and credit institutions’ obligations at the time of financial and economic crisis are carried out in the article. Analysis of the different approaches to modeling of this problem is conducted. Problems of reserves forming and default correlation were investigated comprehensively.