Моделювання перспективного розвитку локомотивного парку залізничного транспорту - Шумейко, О.А. (Економіко-математичне моделювання соціально-економічних систем, 2009)
Запропоновано алгоритм моделювання перспективного розвитку локомотивного парку залізничного транспорту України за критерієм мінімізації експлуатаційних витрат з урахуванням концепції вартості грошей у часі, методом послідовного аналізу варіантів. This article suggests an algorithm modeling perspective of the locomotive fleet of railway transport of Ukraine by the criterion of minimizing maintenance costs in the light of the value of money in time, the method of sequential analysis of alternatives.