Проблеми організації та методики аналізу ліквідності і платоспроможності підприємств - Кулик, А.В. (Економіко-математичне моделювання соціально-економічних систем, 2009)
У статті визначені основні проблеми організації та методики аналізу ліквідності і платоспроможності підприємств та шляхи їх вирішення. In article the basic problems of the organisation and a technique of the analysis of liquidity and solvency of the enterprises and a way of their decision are defined.