Організаційно-економічні методи управління формуванням інформаційного капіталу великого машинобудівного підприємства - Листопад, О.П. (Економіко-математичне моделювання соціально-економічних систем, 2009)
Розглядається модель організаційно-економічного механізму управління стратегічною взаємодією бізнес-процесу «Формування та обслуговування інформаційного капіталу» ЗАТ НКМЗ з іншими бізнес-процесами. A model of organizational-economic mechanism of management of the strategic interaction of business process «The formation and maintenance of information capital» by NKMZ with other business processes.