Технологія оперативного пошуку нерегулярних промислових вантажопотоків для віртуальних підприємств - Резниченко, Р.В. (Економіко-математичне моделювання соціально-економічних систем, 2009)
Розглядаються методи оперативного пошуку технології нерегулярних промислових вантажопотоків для віртуальних підприємств. The subject is methods of the quick search for technology of irregular industrial traffic for virtual enterprises.