Управлінські процедури забезпечення якості продукції - Ізвєкова, І.М. (Культура народов Причерноморья, 2012)
Метою дослідження є дослідження сутності поняття «управлінська процедура», визначення місця управлінських процедур в структурі управлінського процесу та уточнення переліку основних управлінських процедур забезпечення якості продукції.