Ефективність діяльності сільськогосподарського підприємства як юридичної особи - Михальчук, Л.В.; Вербицька, Л.С. (Культура народов Причерноморья, 2012)
Мета статті. Проаналізувати ефективність діяльності сільськогосподарського підприємства, за
допомогою показників прибутковості та ліквідності.