Шляхи підвищення прибутковості підприємства - Яковенко, А.Т.; Карпенко, А.М. (Культура народов Причерноморья, 2012)
Мета даної статті полягає в запропонування заходів щодо підвищення
прибутковості підприємства (на прикладі ТОВ «Стройдель»). Необхідно вирішити основні завдання: провести аналіз прибутковості підприємства; розробити заходи з підвищення прибутковості підприємства.