Динамічне оцінювання ентропії економічної системи - Даценко, Н.В. (Культура народов Причерноморья, 2012)
Завдання та мета статті: побудувати функціональну залежність між ентропією та негентропією для
економічної системи на підґрунті ММ. Явище описується у вигляді точкової моделі за допомогою системи
звичайних диференційних рівнянь (ЗДР) першого порядку.