Розвиток франчайзингу в Україні - Михальчук, Л.В.; Гарькава, Т.Л. (Культура народов Причерноморья, 2012)
Мета статті. Проаналізувати розвиток франчайзингу в Україні, сформувати основні проблеми, шляхи
їх вирішення та перспективи франчайзингу як форми організації бізнесу для господарюючого суб’єкта в
умовах економіки України.