Діагностування фінансового стану підприємства як елемент антикризового управління - Пономаренко, Л.А.; Кунцевич, В.О. (Економіко-математичне моделювання соціально-економічних систем, 2010)
Розглянуті питання функціонального діагностування фінансового стану підприємств із ієрархічною структурою як обов'язкової передумови дій щодо запобігання кризовим явищам. The problems of functional diagnosis of the financial stale of enterprises with a hierarchical structure as a prerequisite for the implementation of action to prevent crises are considered.