Імітаційні схеми дослідження інтеграційних економічних процесів - Сакунова, І.С. (Економіко-математичне моделювання соціально-економічних систем, 2010)
Розглядаються теоретичні та методологічні аспекти імітації логістичних процесів за допомогою агрегатно-автоматної схеми. Наведено приклад побудови конкретної логістичної моделі. Theoretical and methodological aspects of the logistic processes imitation by aggregate-automate scheme are considered in the article. The construction of the specific logistic model is suggested as an example.