Інформаційна модель визначення ефективних показників роботи служби міжнародних автомобільних перевезень - Бажан, Л.І.; Галушко, В.Г. (Економіко-математичне моделювання соціально-економічних систем, 2010)
Запропонована інформаційна модель визначення показників роботи служби міжнародних автомобільних перевезень, на основі якої визначається ефективність її роботи та фірм-перевізників, які представляють свої транспортні засоби для здійснення вантажних перевезень. The information model of determination of work metric for service of international motor-car transportations is offered, which work efficiency and firms-ferrymen which represent transport vehicles for achieving of freight transportations is determined.