Особливості управління фінансовими потоками в транспортній логістиці - Яблоков, І.В. (Економіко-математичне моделювання соціально-економічних систем, 2010)
Розглядаються особливості управління фінансовими потоками для оптимізації руху матеріальних потоків в рамках транспортної логістичної системи. The features of management financial streams are inprocess examined for optimization of motion of material streams within the framework of a transport logistic system.