Регулювання міжбанківського ринку в умовах нестабільності - Яблоков, А.І. (Економіко-математичне моделювання соціально-економічних систем, 2010)
Розглянуто теоретично-практичні аспекти міжбанківського ринку кредитних ресурсів. Запропонована методика визначення критеріїв економічної оцінки фінансового стану банків-контрагентів на основі аналізу щомісячної звітності, а також' мінімізації кредитного ризику, який виникає під час здійснення операцій міжбанківського кредитування. The in theory practical aspects of bank market of credit resources are considered. The method of determination of criteria of economic evaluation of the financial state of banks-contractors is offered on the basis of analysis of the monthly accounting,, and also minimization of credit risk which arises up during realization of operations of the bank crediting.