Ефективне використання WWW-ресурсу в електронній комерції - Кирилюк, М.С. (Економіко-математичне моделювання соціально-економічних систем, 2010)
Розглядається вплив інтернет-технологій на бізнес-процеси. Основна увага приділяється проблемам оцінки ефективності систем електронної комерції. Розглядаються класифікація веб-систем за параметрами контенту та його оновлення, а також питання служби доставки, реклами та маркетингу у глобальній мережі. The article covers the issues concerning the influence of Internet technologies on business processes. Focuses on the problems of assessing the effectiveness of e-commerce systems and deals with the classification of web-based systems in compliance with the parameters of content and its updating. It also concerns the issues of service delivery, advertising and marketing in the global network.