Деякі аспекти проведення реінжинірингу бізнес процесів на базі IDEF стандарту моделювання організацій - Денисенко, С.В. (Економіко-математичне моделювання соціально-економічних систем, 2010)
У статті досліджено деякі особливості проведення реінжинірингу бізнес процесів за методологією IDEF. Проаналізовано аспекти моделювання підприємств різних типів на певних етапах проведення реінжинірингових заходів. Some of the features of business process reengineering methodology 1DEF were researched in the article. The aspects of modeling different types of enterprises at certain stages of the BPR activities were analyzed.