Проблеми координації у дистанційному навчанні - Веренич, О.В.; Подчасова, Т.П. (Економіко-математичне моделювання соціально-економічних систем, 2010)
Проаналізовано перспективність ієрархічного підходу при реалізації сучасних інформаційних технологій управління процесом дистанційного навчання. (Суттєвої уваги приділено проблемі міжрівневої координації у ієрархічних структурах управління процесом дистанційного навчання. This article presents the analysis of hierarchical approaches to the planning of distance study processes. Great attention is paid to coordination problems in multilevel automated distance study systems.