Застосування методів нелінійного аналізу для побудови системи моніторінгу фондових ринків - Піскун, О.В. (Культура народов Причерноморья, 2012)
Метою даної роботи є вирішення проблеми згладжування міри ламінарність рекурентного кількісного
аналізу для побудови системи моніторингу фондових ринків.