Світовий досвід використання єдиного інформаційного простору в системах управління державними фінансами та перспективи його застосування для України - Тищенко, О.В. (Культура народов Причерноморья, 2012)
Метою даної статті є дослідження закордонного досвіду використання ЄІП в державних фінансових
органах та запозичення його в найкращих практиках для України.