Епістолярна спадщина Лесі Українки як одна з ознак її мовної особистості - Деркач, В.В. (Культура народов Причерноморья, 2012)
Метою статті є аналіз приватного листування Лесі Українки у контексті сучасного трактування
лінгвістики тексту, зокрема розкриття внутрішнього світу письменниці, виявлення індивідуально-
авторських мовних елементів, з’ясування їхнього стилістичного навантаження.