Презентація як активний метод навчання - Полікарпова, Ю. (Культура народов Причерноморья, 2012)
Мета нашої статті – оцінити потенціал презентації як активного методу навчання іноземних мов та
продемонструвати можливості його використання в курсі викладання ділової англійської мови студентам
магістратури.