Управління економічними об’єктами в умовах постіндустріального суспільства - Веренич, О.В.; Подчасова, Т.П. (Економіко-математичне моделювання соціально-економічних систем, 2012)
У статті проаналізовано перспективність побудови сучасних інформаційних технологій управління економічними об’єктами на базі використання ідей ієрархічного підходу, системної оптимізації та широкого впровадження економіко-математичного моделювання. Суттєву увагу приділено питанням розвитку сучасних форм організації виробничих та навчальних процесів та проблемам міжрівневої координації у ієрархічних структурах управління. This article presents the analysis future trends of creating modern information management’s technology for economic objects which based on hierarchical approaches, system optimisation and wide using economico-mathematic modeling.. Great attention is touches modern’s form business enterprise’s evolution and automated distance education systems., and interlevel coordination problems in hierarchical multilevel control’s systems.