Організаційні моделі дистанційної освіти - Макарова, М.В.; Лавренюк, Р.М. (Економіко-математичне моделювання соціально-економічних систем, 2012)
В статті розглянуто організаційно-економічний аспект запровадження системи дистанційної освіти в українських і закордонних вишах, досліджено і узагальнено основні організаційні моделі дистанційної освіти, надані рекомендацій щодо організації ДО в навчальних закладах України. The paper considers the organizational and economic aspects of the introduction of distance education in the Ukrainian and foreign universities, research and summarizes the key organizational models of distance education provided recommendations for organizations to educational institutions in Ukraine.