Концептуальні основи формування людського капіталу - Тутова, О.В. (Економіко-математичне моделювання соціально-економічних систем, 2012)
Розглядаються теоретичні основи відтворення людського капіталу, проведено аналіз показників, що описують соціально-економічний прогрес. Theoretical essentials of human capital reproduction are considered, indices of social and economic progress are analyzed.