Механізм розподілу прибутку віртуального об’єднання - Резниченко, Р.В. (Економіко-математичне моделювання соціально-економічних систем, 2012)
Розглядається механізм розподілу прибутку між партнерами віртуального об’єднання та проводиться аналіз основних факторів, які кількісно впливають на внесок кожного партнера. Проблема недосконалості сучасних механізмів розподілу прибутку між партнерами віртуальних підприємств є досить актуальною на сьогодні. Тому, необхідна розробка послідовної тактики та механізму розподілу прибутку, для точної оцінки внеску кожного партнера в розвиток віртуального об’єднання. A mechanism of profit distribution between the partners of virtual integration and analyzes the main factors that affect the quantitative contribution of each partner. The problem of imperfect modern mechanisms for distribution of profits between the partners of virtual enterprises is quite relevant today. Therefore, the need to develop consistent tactics and mechanism of profit distribution for accurate assessment of the contribution of each partner in the development of virtual organizations.