Теоретичні засади інвестування інноваційного розвитку підприємства електронної комерції - Бажан, Л.І.; Лукаш, М.С. (Економіко-математичне моделювання соціально-економічних систем, 2012)
Розглядаються механізми інвестування інноваційного розвитку підприємств електронної комерції для створення умов збільшення доходності від функціонування останніх. Consider mechanisms for investment innovation of ecommerce companies to create conditions for increasing the yield of the last operation.