Однобюджетна матриця соціальних рахунків як інструмент системного аналізу процесів соціального і економічного відтворення (на прикладі Російської Федерації) - Кулик, В.В. (Економіко-математичне моделювання соціально-економічних систем, 2012)
Розглядаються питання побудови і використання однобюджетної матриці соціальних рахунків для системного аналізу процесів відтворення національної економіки. The problems of building and use of a one-budget social accounts matrix to the system analysis of processes of reproductions of a national economics are considered.