Стан та тенденції розвитку малих підприємств у Чернігівському регіоні - Виговська, В. (Сiверянський лiтопис, 2008)
У статті на базі статистичних матеріалів проведено комплексний аналіз стану малого бізнесу в Чернігівській області, показано особливості його розвитку.