Совокупный продукт научного предвидения предельно развитых форм вычислительной техники. Ч.I - Брюхович, Е.И. (Комп’ютерні засоби, мережі та системи, 2010)
Рассмотрены вопросы создания совокупного продукта научного предвидения. Сделан вывод, что использование этого продукта любой страной даёт возможность повысить её конкурентоспособность на новом фронте борьбы за существование, открываемом вычислительной техникой. Розглянуто питання створення сукупного продукту наукового передбачення. Зроблено висновок, що використання цього продукту будь-якою країною дає можливість підвищити її конкурентоспроможність на новому фронті боротьби за існування, що відкривається обчислювальною технікою. Problems of creation of a cumulative product of a scientific prediction are considered. The conclusion is drawn that use of this product by any country gives the chance to raise its competitiveness on new front of struggle for the existence, opened by computer facilities.