Исследование систем, основанных на знаниях в подсистемах естественного интеллекта - Ходаковский, Н.И. (Комп’ютерні засоби, мережі та системи, 2010)
Рассмотрены вопросы возможного использования концепции функционирования систем, основанных на знаниях в подсистемах естественного интеллекта обучаемого. Розглянуті питання можливого використання концепції функціонування систем, побудованих на знаннях в підсистемах природнього інтелекту суб’єкта навчання. The article describes the possible use of knowledge-systems in subsystems natural intelligence at training.