Розв’язання крайових задач з використанням програмних засобів чебишовських наближень - Вакал, Л.П. (Комп’ютерні засоби, мережі та системи, 2010)
Пропонуються два методи знаходження розв'язків крайових задач з використанням чебишовських наближень. Наводяться приклади розв’язання задач. Предлагаются два метода нахождения решений краевых задач с использованием чебышевских приближений. Приводятся примеры решения задач. Two methods using Chebyshev approximations for finding boundary problems solutions are considered. Examples of proposed methods application are given.