Технології аутентифікації особи за біометричними характеристиками - Романов, В.О.; Галелюка, І.Б.; Клочан, П.С. (Комп’ютерні засоби, мережі та системи, 2010)
Проаналізовано стан стандартизації в області біометрії та розглянуто основи біометричних технологій, які призначені для аутентифікації особи на основі використання біометричних характеристик людини. Проанализировано состояние стандартизации в области биометрии и рассмотрены основы биометрических технологий, которые предназначены для аутентификации личности на основе использования биометрических характеристик личности. It is analyzed the state in the field of standardization on biometrics and described fundamentals of biometric technologies of person authentication by using person biometric characteristics.