Моделі фотосинтезу та комп’ютерна оцінка стану рослин - Ковирьова, О.В. (Комп’ютерні засоби, мережі та системи, 2010)
Розглянуто процес фотосинтезу, деякі його моделі та основні положення методу індукції флуоресценції хлорофілу. Рассмотрен процесс фотосинтеза, некоторые его модели и основные положения метода индукции флуоресценции хлорофилла. Process of photosynthesis, some models of it and fundamentals of chlorophyll fluorescence induction's method are considered in the article.